Wedhus (dut koplo vs devi aldiva)

Ciptaan : Hidayati Samudra
Vokal : Devi Aldiva
Produksi : Perdana Record

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

reff :
Timbang dibojo, ora ono duite
Mendhing tak gae, genda’an wae..
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sepisan wae..

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo, wong melarat
Ra mblanjani, gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..

reff :
Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
Mangan sate, ora mikir mburine
Ngingu wedhus dadak mikir sukete..

reff :
Timbang dibojo, ora ono duite
Mendhing tak gae, genda’an wae..
Ora usah mikir sak bendinane,
Seminggu cukup sejuta wae..

Mergone aku ora kuat,
Yen duwe bojo, wong melarat
Ra mblanjani, gawene sambat
Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..
——————————————————————————————————————–
ver: lyrics]
[id: skuclhsw]
[ar: Devi Aldiva]
[ti: Wedhus]
[al: Dangdut Koplo Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 6:02]
[00:01.80]Wedhus (dut koplo)
[00:51.80]Versi : Devi Aldiva
[00:54.80][01:56.69][02:16.49][03:13.32][03:55.75][04:28.77][04:49.25][05:45.34]
[00:57.80][02:19.49][03:58.05][04:52.25]>>>
[00:58.80][02:20.49][03:59.05][04:53.25]>>
[00:59.80][02:21.49][04:00.05][04:54.25]>
[01:00.80][01:29.53][04:01.05]Mendhing tuku sate, timbang tuku wedhuse
[01:07.47][01:35.61][04:08.16]Mendhing genda’an timbang dadi bojone,
[01:13.40][01:42.04][04:14.23]Mangan sate, ora mikir mburine
[01:20.09][01:48.94][04:20.98]Ngingu wedhus dadak mikir sukete..
[01:59.85][04:31.66]==devi aldiva, wedhus==
[03:16.71]==wedhus, devi aldiva==
[02:22.49][04:55.25]Timbang dibojo, ora ono duite
[02:29.18][05:00.89]Mendhing tak gae, genda’an wae..
[02:36.05][05:08.03]Ora usah mikir sak bendinane,
[02:41.34][05:13.30]Seminggu cukup sepisan wae..
[02:47.70][05:19.66]Mergone aku ora kuat,
[02:53.75][05:25.67]Yen duwe bojo, wong melarat
[03:00.74][05:31.95]Ra mblanjani, gawene sambat
[03:06.04][05:38.08]Seneng kumpul modal dengkul bondo nekat..
——————————————————————————————————————–
sumber video http://www.youtube.com/watch?v=5fqDewlZM1s