Dik

Dik
Ciptaan : Aphoy
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Dik aku pengen,
Tresnomu setyo lahir batin
Oh dik sing tak suwun,
Sliramu ojo gawe bingung

Senadyan aku nandang loro,
Senadyan uripku rekoso
Tak jogone uripmu, turu nganti tangimu
Ngimpi nganti sak elingmu

Tak jogo ning atiku, urip sak matimu
Ojo, ojo ninggal aku…

Dik ojo lali,
Kowe lungo ninggalake aku
Oh dik aku pengen,
Tresnomu setyo lahir batin

Senadyan aku nandang loro,
Senadyan lagi nandang rekoso
Tak jogone uripmu, turu nganti tangimu
Ngimpi nganti sak elingmu

Tak jogo ning atiku, urip sak matimu
Ojo, ojo ninggal aku…

reff :

Tak jogone uripmu, turu nganti tangimu
Ngimpi nganti sak elingmu
Tak jogo ning atiku, urip sak matimu
Ojo, ojo ninggal aku…

Tak jogone uripmu, turu nganti tangimu
Ngimpi nganti sak elingmu
Tak jogo ning atiku, urip sak matimu
Ojo, ojo ninggal aku…

Tak jogone uripmu, turu nganti tangimu
Ngimpi nganti sak elingmu
Tak jogo ning atiku, urip sak matimu
Ojo, ojo ninggal aku…
Dik tak jogo uripmu

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=sLeK83bO9I8