Kangen Kowe

Kangen Koe
Ciptaan : Didi Kempot
Vokal : Didi Kempot
Produksi : ??

Sepine ing wengi iki, aku dewe
Mung tansah eling, karo kowe
Angin paramaribo, tansah ngelingake
Aku ora bakal, lali karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

reff :

Kangen kangen, yen aku kangen
Ngenteni kowe, aku ning kene
Eling alismu, eling pipimu
Ugo eling kuwi ayune cah ayu

Ning kenen kangen, atiku kangen
MUng eling karo kowe, cah ayu

Sepine ing wengi iki, aku dewe
Mung tansah eling, karo kowe
Angin paramaribo, tansah ngelingake
Aku ora bakal, lali karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

Aku kangen kowe, esuk awan wengi sore
Aku kangen kowe, cah ayu aku ning kene
Aku kangen kowe, entenono sak tekane
Aku kangen kowe, aku kangen karo kowe

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=Ul9TsM6yzh4