Wong Ayu Ireng Manis

Wong Ayu Ireng Manis
Ciptaan : Rohid Falak
Vokal : Rohid Falak
Produksi : Mantra Asmara Record

WONG AYU, IRENG MANIS, KAKANG RASA KEGODA
WONG AYU, IRENG MANIS, KAKANG RASA KEDANAN
SELUMAE BUMI, SEKUREBE LANGIT
LANGKA-LANGKA CUMA SENOK WONG AYU

WONG AYU, IRENG MANIS, KAKANG RASA KEDANAN

reff :

SUN BLI KUAT KENANG EMANE
SUN BLI KUAT KENANG SAYANGE

CINTA KAKANG LAHIR BATIN
SUNYA MATI YEN BLI DADI SIJI
DUH WONG AYU, KAKANG RINDU
DUH WONG AYU, KAKANG PENGEN KETEMU

WONG AYU, IRENG MANIS, KAKANG RASA KEDANAN
SELUMAE BUMI, SEKUREBE LANGIT
LANGKA-LANGKA CUMA SENOK WONG AYU

WONG AYU, IRENG MANIS, KAKANG RASA KEDANAN

reff :

SUN BLI KUAT KENANG EMANE
SUN BLI KUAT KENANG SAYANGE

CINTA KAKANG LAHIR BATIN
SUNYA MATI YEN BLI DADI SIJI
DUH WONG AYU, KAKANG RINDU
DUH WONG AYU, KAKANG PENGEN KETEMU

WONG AYU, IRENG MANIS, KAKANG RASA KEDANAN

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=_me0n3y9ekM