Lungiting Asmoro


LUNGITING ASMORO
Ciptaan : Sugeng TS/ Harrie S.
Vokal : Rina Amelia
Produksi : Aini Records

Seprene nggonku ngenteni janji
Janji prasetyaning ati
Kadung tresno mring sliramu duh wong ayu
Ra eling dino lan wektu

Ning ati katon ra biso ilang
Soyo suwe soyo ra karuan
Senadyan mung tansah anggadang
Aku samar yen sliramu ra kelingan

Wong bagus tak anti-anti
Jo pijer semoyo wae
Aku tresno karo kowe
Tegane atimu soyo gawe loro
Iku ra prayogo

Aku ora bakal mundur
Aku ora bakal mlayu
Yen durung nyanding sliramu

Ukurane tresno dudu bondo
Nanging lungiting asmoro

reff :
kembali ke atas..seprene…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=dee2gr5HTiM

One response to “Lungiting Asmoro

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s