Anake Wong Tani


Anake wong tani
Ciptaan : NN
Vokal : Reny Farida
Produksi : Master Record

Paran mergane
Riko demen nong isun lare deso
Sun anake wong tani
Saben dinone urip nong kedokan

Yoro nawi getun ring dino mburine
Isun hang nelongso,
Riko jo gawe molo
Mulo saiki sun jaluk riko munduro

reff :

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

Ojo di lali, ring kuto lan deso uripe bedo
Isun sing duwe rupo
Kepinteran lan isine dunyo

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

reff :

Duwe sun mung siji, ati wutuh mulus
Gandolane nyowo, arep sun pasrahaken
Ring dino mburi, kang weruh artine urip

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=tvfU-4cutGc

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s