Kalulut

Lgm. KALULUT
Ciptaan : Maryantoko
Vokal : Dewi
produksi : Aini Record

Jare kurang bagus pasuryane
Malah gawe ati linglung
Secawu priyo pinilih
Bebasan ora lunturke tresnaku

Jare kurang sugih kadunyane
Malah gawe ati bingung
Gandhes sak solah bawane, alae
Soyo nambahi setyaku

Kecute munduh senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu
Wohing maoni, tak roso gendhis sing jawi
Bungah susah tak lakoni

Jane menopo sing dipadosi
Kajawi ati kang suci
Dede bondo dede rupo
Yektine roso kanti kang sejati

reff :

kembali ke atas..jare kurang bagus…

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=4b1hlH1WVlo