Titip Kangen

Titip Kangen
Ciptaan : ??
Vokal : Vivi Rosalita
Produksi : M.Perdana Record

LIWAT ANGIN SORE, TITIP KANGENING ATI
NUMPANG NGAPURANE, DURUNG BISO NEMONI
TAK SUWUN SLIRANE, GELEM SABAR NGENTENI
PERCOYO ‘O SAYANG, AKU RA BAKAL LALI

KANGEN…, AKU KANGEN SLIRAMU
RINDU…, AKU PINGIN KETEMU
LIWAT ANGIN SORE, TITIP KANGENING ATI
NUMPANG NGAPURANE, DURUNG BISO NEMONI

PADANG REMBULAN, NING PELATARAN
KOYO NGGUGAH, ATI KANG KASMARAN
WANCI WIS WENGI, SANSOYO SEPI
SOYO NGGEGOWO SUWUNGE ATI

LIWAT ANGIN SORE, TITIP KANGENING ATI
NUMPANG NGAPURANE, DURUNG BISO NEMONI
KANGEN…, AKU KANGEN SLIRAMU
RINDU…, AKU PINGIN KETEMU

LIWAT ANGIN SORE, TITIP KANGENING ATI
NUMPANG NGAPURANE, DURUNG BISO NEMONI

PADANG REMBULAN, NING PELATARAN
KOYO NGGUGAH, ATI KANG KASMARAN
WANCI WIS WENGI, SANSOYO SEPI
SOYO NGGEGOWO SUWUNGE ATI
KANGGO SLIRAMU…, SING TAK TRESNANI

sumber video http://www.youtube.com/watch?v=jJ2z8B0RYz8